Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (3.15 secunde)
Cristian Barbulescu a concurat la juniori I si s-a impus la echipe, unde l-a avut partener pe un sportiv ceh, Filip Korbel, de la clubul DDM Kotlarca.
Însa, inspectorii UEFA au facut apel la decizia Comisiei de Disciplina, iar forul european le-a dat acestora dreptate, suspendand clubul din Istanbul pentru un an din toate competitiile organizate de UEFA.
Partenerii organizatorilor au fost Clubul Sportiv Judetean Stiinta "U" Craiova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Asociatia de Vanatoare "Artemis"
Pugilistul roman exclude varianta sa-si rezilieze contractul cu clubul canadian Interbox, la care este legitimat: "Cu siguranta voi continua cu Interbox, cu ei am devenit campion si am o relatie foarte buna cu ei, au fost alaturi de mine si la bine si la rau.
Sanela, venita acum un sezon de la Buducnost Podgorica, si-a reziliat contractul de comun acord cu clubul valcean. Altfel, fata de sezonul trecut, campioana Romaniei a pierdut o serie de handbaliste importante:
A patra medalie pentru clubul universitar din Banie a fost obtinuta de Florina Pierdevara, in proba de 1.500 m, in timp ce Roxana Ene s-a clasat pe locul 6 la 100 m.
Rat si Lucescu, care au ajuns la clubul din estul Ucrainei in 2003, respectiv 2004, scriu istorie in fotbalul din tara vecina, fiecare fiind la al cincisprezecelea trofeu castigat cu echipa miliardarului Rinat Ahmetov.
Ieri-dimineata, clubul Universitatea Craiova a trimis catre CL o alta scrisoare, prin care Adrian Mititelu solicita ca alesii locali sa respinga oferta FRF.
Asta pentru ca si clubul la care activa, Delta Tulcea, din Liga a II-a si FC Balotesti, din Liga a III-a au ignorat avertismentele meteo si au organizat un amical chiar la orele pranzului, cand afara nici nu se putea respira, dar sa se joace si fotbal.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
Un copil in varsta de 12 ani de la clubul Delfinul Bucuresti, membru al lotului national de inot, a cazut de la etajul 3 al cabanei si a murit in cantonamentul de la Piatra Arsa.
Jucatorii Universitatii Cluj au intrat pe teren cu 5 minute mai tarziu, la derby-ul de pe Cluj Arena, in semn de protest fata de situatia critica in care se afla clubul.
Politistii au deschis o ancheta Un necaz cumplit a lovit familia unui fotbalist de la Clubul sportiv Juventus, din Bucuresti.
Intr-o mare masura, prestatia CFR-ului trebuie scuzata, de la clubul ardelean plecand in aceasta pauza jucatori fundamentali. Acest lucru s-a vazut mai ales pe faza ofensiva, acolo unde aducerea lui Robert Maah a fost insuficienta pentru a acoperi gaurile plecarilor lui Sougou si Bastos.
Toata isprava asta s-a intamplat acum niste ani buni, ca atare, daca UEFA se simte mozolita de balele moralitatii ( desi am sute de motive pentru a crede ca labarii de la UEFA pot fi banuiti de orice, dar nu de moralitate) si tine sa aplice o sanctiune, n-are decat sa amendeze clubul, sa-i faca o clisma cu acid de baterie patronului sau sa-l tunda zero.
La nunta sunt asteptati peste 450 de invitati, multi dintre ei venind din Canada, unde pugilistul evolueaza la clubul Interbox Montreal.
Chiar si daca Steaua va fi prezenta in grupe, banii nu vor intra imediat in conturile jucatorilor, ci plata se va face abia dupa ce clubul va incasa prima transa de bani din partea UEFA, adica finalul lunii octombrie.
Clubul ii instiinteaza pe fani, pe site-ul oficial, ce mijloace de transport vor avea in capitala Romaniei si ce reguli sa respecte.
In masura care clubul, clona, neclona, asta-i alta discutie, e oficial finantat din surse exclusiv private, de Mihai Rotaru si Adrian Andrici, ce treaba are LOV daca el fuzioneaza, cind si cu cine?!
observator.tv : Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
google-analytics.com